Producten

Home
Producten
Over
Contact

Kerq.nl

Lidkaart Kerq.nl is een programma voor de kerkelijke ledenadministratie. Op een gebruiksvriendelijke wijze wordt de variatie in gezinsopbouw en gebeurtenissen gehanteerd. Zo blijft een pakket met een redelijke complexiteit toch behapbaar voor een scriba of kerkelijk bureau met beperkte computerkennis.
Aan de andere kant biedt de flexibiliteit van het programma een antwoord aan de veeleisende gebruiker, die een grote informatiebehoefte heeft en specifieke wensen stelt aan de presentatie van gegevens.
Kijk hier voor verdere informatie.

TVB

Procesanalyse TVB ondersteunt de analyse van bedrijfsprocessen. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met het organisatieadviesbureau Van der Lugt Advies.
Een project, dat meerdere procesanalyses kan bevatten wordt, met de bijbehorende documentatie, vastgelegd in TVB. De functies, die een rol spelen in de betreffende processen, worden afgezet tegen de stappen in het proces. Met het toekennen van zwarte en witte ballen wordt duidelijk in kaart gebracht wie verantwoordelijk en wie beslissingsbevoegd isvoor elke stap in het proces.

mei 2018

Emailen met Kerq.nl
Op dit moment wordt Kerq.nl voorzien van e-mail faciliteiten. Niet alleen wordt het mogelijk om groepen in de gemeente te mailen. De werkgroepen worden ook van eigen postbussen voorzien, waarmee kunnen ze mail ontvangen en verzenden.
www.kerq.nl
30 augustus 2018

Kerq.nl 1.80
Het pakket voor de kerkelijke leden-administratie.
www.kerq.nl
TVB 1.10
De manier om je processen visueel in kaart brengen.
Copyright © 2018 Solvention bv