Over ...

Home
Producten
Over
Contact

Peter Alderliesten, werkervaring

2007 - heden
Directeur/eigenaar Solvention bv
Met Solvention leggen we ons toe om de kwaliteiten, die we in de loop van de jaren ontwikkeld hebben, toe te passen op verschillende werkvelden.
De ontwikkeling van producten en advisering is erop gericht om goede verbanden te leggen tussen de backoffice en de client, die zich mogelijk via het internet wil laten bedienen.

1987 - 2007
Directeur/eigenaar Emergo Systems bv
Emergo Systems is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in het marktsegment van sociale werkvoorziening en arbeidsreïntegratie. Met een uitgebreid personeels- informatiesysteem, gericht op de specifieke activiteiten van deze markt, zoals detachering en trajectbegeleiding, wordt een mensgerichte ondersteuning geboden.
Flexibiliteit en eenvoud bleken doorslaggevende succesfactoren te zijn om ook op lange termijn tevreden klanten te kunnen blijven bedienen.

1986 - 1987
Freelance software developer
Voor een van de grootste levensverzekeringsmaatschappijen in Zuid-Afrika is een programma ontwikkeld voor de ondersteuning van tussenpersonen bij de verkoop van levensverzekering- en pensioenverzekeringsproducten.
Met modules om een verkorte belastingberekening te maken en een vermogens- en winstberekening te doen, verkreeg de opdrachtgever een unieke positie in het betreffende marktsegement.

1980 - 1986
Manager Research & Development
Voor een van de grote bouwers van utiliteitsvoertuigen, aanhangers en opleggers werd een programma opgezet om de bouw van deze voertuigen te standaardiseren en de productielijn te optimaliseren.
Door het opzetten van een intensief ontwikkelingsprogramma werden nieuwe technologieën toegepast om voertuigen te bouwen en te produceren.

Peter Alderliesten